קורס מדעי המזון ואכילה בריאה

המסלול מקנה הבנה יסודית של התהליכים הפיזיולוגיים והצרכים התזונתיים של המטופל ומעניק כלים לטיפול ומניעת מחלות.
נלמד עקרונות בתזונה נכונה, נכיר את אבות המזון ונבין מה תפקידם בתפריט מאוזן ובבניית הגוף. כמו כן, נלמד את הערכים הקלוריים של מזונות, עקרונות בהנחיה תזונתית למניעת מחלות כמו: סכרת, יתר לחץ דם, בעיות עיכול, היפרליפידמיה
ועוד. נלמד על המסלולים המטאבוליים של ניצול התזונה בגוף ונקבל ידע וכלים לטיפול במחלות נפוצות באמצעות תזונה וצמחי מרפא.

    לפרטים והרשמה


      לפרטים והרשמה




      Call Now Button